Szobrot állítanak Dokynak

Somodi |

<div>Szoborállítással emlékeznek Tóth László Doky kickboxolóra július 11-én, csütörtökön Somodiban.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div>

A tavaly áprilisban meggyilkolt sportoló emlékére 18 órakor szentmisét tartanak, ezután avatják fel a temetőben síremlékét. A 2,40 méter magas, 1,30 méter széles alkotást Szabó Ottó szobrász készíti (aki maga is jó barátságban volt Dokyval), a szobor egy angyalt formáz, amely két karjával átöleli a sportolót. „Szeretném fenntartani azt, amit az öcsém elért, amit képviselt. Jó volna, ha évente legalább egy megemlékezést tudnék szervezni, hogy ne feledkezzenek meg róla” – mondta lapunknak Tóth István, a tragikus körülmények között elhunyt válogatott kickboxoló bátyja, aki szeretné, ha a szoborállításra Doky minél több barátja, ismerőse elmenne. (bt) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?