Szlovákia második

Ruttka. A Turócszentmárton meletti kisváros felújított uszodájában rendezték az idei vízilabda Duna Kupát, melyen négy válogatott vett részt. A háromnapos viadalt a remek formában lévő szlovén együttes nyerte, amely szombaton legyőzte a házigazdákat, akik végül a második helyen végeztek.

Tomáš Brúder (12-es sapkában jó teljesítményt nyújtott a franciák elleni meccsenTASR-felvétel Szlovákia–Franciaország 13:3 (3:0, 3:1, 4:1, 3:1); a szlovákok góldobói: Bačo 5, Hrošík 2, Cipov 2, Zaťovič, Nagy, Kratochvíl, Bruder. A vendéglátók kezdettől fogva nagy fölényben pólóztak és tetszés szerint dobták a gólokat.

Szlovénia–Szlovákia 11:7 (1:1, 3:3, 4:0, 3:3); a hazaiak gólszerzői: Gegely 2, Mravík, Cipov, Bačo, Hrošík, Zaťovič. A mérkő-zés első két negyedében sokkal jobban játszott Ondrej Gajdáč edző legénysége, ám képtelen volt előnyt szerezni. A szlovén válogatott rákapcsolt a harmadik játékrészben és elhúzott. Hiába támadott nagy lendülettel a szlovák csapat, a hajrában képtelen volt ledolgozni négygólos hátrányát.

Szlovákia–Hollandia 7:6 (1:2, 3:2, 2:1, 1:1); a szlovákok góllövői: Mravík 3, Brúder 2, Bačo, Hrošík.

További eredmények: Szlovénia– Hollandia 10:5 (1:2, 4:0, 3:2, 2:1), Hollandia–Franciaország 17:3 (5:1, 3:0, 5:1, 4:1), Szlovénia–Franciaország 10:5 (2:1, 4:1, 1:1, 3:2).

A torna végeredménye: 1. Szlovénia 6, 2. Szlovákia 4, 3. Hollandia 2, 4. Franciaország 0 pont. A Duna Kupa legeredményesebb pólósa a nyolcgólos szlovák Bačo és a holland Uri volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?