Szlovák „próbajáték” San Marino ellen

szlovák focisták
Wiener Neustadt |

A futballtörpe San Marino elleni szerdai (18.00) felkészülési meccsen mutathatják meg magukat a szlovák labdarúgó-válogatott bő keretének tagjai, akik esetében még kérdőjeles az Eb-szereplés. 

Az UEFA rangsorának legutolsó, 55. helyén szerénykedő miniállam elleni, bécsújhelyi találkozón bevallottan különféle taktikai variációkat gyakorolnának be Francesco Calzona szövetségi kapitány védencei. 

„A meccs elsősorban azt mutathatja meg nekünk, miben kell még fejlődnünk. Mentális és fizikai téren is többet fogunk tudni a saját csapatunkról – vélekedett Denis Vavro, a bajnoki címről lemaradó koppenhágaiak védője.

A Verona légiósa, Tomáš Suslov szerint annak ellenére sem fogják lebecsülni ellenfelüket, hogy az 2020 novembere óta még döntetlent sem tudott elérni senki ellen. „Minden mérkőzésnek megvan a maga feladata. Ezúttal dominálni fog kellenünk, és lesz terünk kipróbálni dolgokat. Már várjuk a meccset – állította a szélső. 

A szlovák válogatott legutóbb 2009-ben találkozott San Marinóval, akkor 7:0-ra nyerték meg a vb-selejtezőt.

A szerdai meccset követően, pénteken, még az osztrák edzőközpontban szűkíti le Eb-keretét Calzona, megnevezve azt a hat játékost a 32-ből, akit nem visz magával a kontinenstornára.

A szlovákok Wales ellen tartják az Eb-főpróbát vasárnap Nagyszombatban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?