Szív már volt, pont még nem

Trencsén. Horváth Csaba múlt héten nem bánt kesztyűs kézzel a csapattársaival: a sportnapilapban keményen bírálta a szív nélkül játszó trencsénieket. Az aranyosmarótiak elleni kiesési rangadón az akarásban és küzdésben nem volt hiba, a trencséni pontszerzéshez viszont ez is kevés volt.

Trencsén. Horváth Csaba múlt héten nem bánt kesztyűs kézzel a csapattársaival: a sportnapilapban keményen bírálta a szív nélkül játszó trencsénieket. Az aranyosmarótiak elleni kiesési rangadón az akarásban és küzdésben nem volt hiba, a trencséni pontszerzéshez viszont ez is kevés volt.

„Küzdelmes meccs volt, sok szabálytalansággal, amilyen egy tipikus mérkőzés a bentmaradásért vívott harcban. Kár, hogy nem nekünk sikerült először gólt lőnünk, mert szerintem ez döntött. Kicsit peches gólt kaptunk, a szöglet után kétszer elrúgtuk a labdát, de harmadszor is visszakerült a kapu elé, Ujlaky pedig berúgta” – mondta az AS csapatkapitánya, aki ezúttal elégedett volt a gárda hozzáállásával. „Múlt héten sokat beszélgettünk erről, nekem is volt egy-két megnyilvánulásom. A ViOn ellen látszott, hogy a csapat akar, de hát nincs, aki gólt rúgjon... Jó lenne, ha egyszer már mi vezetnénk, és az ellenfélnek kellene kitámadnia, mert egy ilyen fiatal csapatnak vert helyzetből pszichikailag nagyon nehéz felállni” – magyarázta Horváth.

A trencséniek zsinórban nyolcadik meccsüket vesztették el, az öltözői hangulatot el lehet képzelni... „De elég csak ránéznünk a táblázatra, annál nem kell nagyobb motiváció. Remélem, a következő fordulóban a Nitra ellen már nyerünk, mert nekünk most már csakis a győzelem az elfogadható – jelentette ki bátran Horváth. – Csak az bánt, hogy a ViOn ellen kiállítottak, s mivel a negyedik sárgámat is megkaptam, így egy-két meccsen biztosan hiányozni fogok. Pedig szerettem volna segíteni a fiúknak.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?