Színvonalas régiórangadó

Komárom. Szombat délután végre elkezdődött a tavaszi pontvadászat a nyugat-szlovákiai futballpályákon.

A III. ligában a két szomszédvár nagy érdeklődéssel várt találkozójára került sor Komáromban. Az első játékrészben jobbára a két 16-os között zajlott a játék. A 29. percben Kamendy szöglete után Konc fejelt a kapu fölé, akinek újabb fejesét egy perc elteltével a vendégek kapusa hárította. Szünet után nagy lendülettel kezdtek a vendéglátók, ennek csakhamar meg is lett az eredménye. A 48. percben a párkányiak sokáig pepecseltek a labdával, Uzola Spál elé talált, aki mintegy 18 méterről a hálóba bombázott. Az 58. percben egyenlíthetett volna a Juhcelpap. Kökényesi kézzel ért a büntetőterületen belül a labdához, Tárnyik 11-esét azonban Jánoš, a KFC új szerzeménye nagy bravúrral hárította. A párkányiak egyre elkeseredettebben rohamoztak, fellazult védelmüket több ízben is átjátszották a hazaiak. Krupník és Konc fejesénél, Spál lövésénél azonban baj volt az irányzékkal. A rájátszásban Bábsky előtt adódott gólszerzési lehetőség, Jánoš azonban ismét résen volt. Megérdemelten nyertek a hazaiak, ám a vendégek is nagyon jó benyomást keltettek.

KFC MAJORKA KOMÁRNO-JUHCELPAP ŠTÚROVO 1:0 (0:0). Gólszerző: 48. Spál. Sárga lap: Jánoš, ill. Sováb, Moravčík, Gavroň. Játékvezető: Koníček, 550 néző. KFC: Jánoš-Krupník (81. Bazinský), Zd. Kršteňanský, Zlatohlávek, Spál, Kamendy, Podlucký, Matúš (45. Poruba), Dobrý (45. Uzola), Konc, Kökényesi. Edző: Labay István. JUHCELPAP: Prochászka-Urbán, Sováb, Vrtiel, Moravčík, Gavroň, Tárnyik, (56. Mišicák), Kamas, Balázs K. (73. Balázs G.), Slezák, Tomasek (45. Bábsky). Edző: Peter Ančic.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?