Szentpéteri megújhódás

régiófoci

Ősszel vergődtek, tavasszal szárnyalnak, elkezdték a felzárkózást a legjobbak közé a szentpéteriek a Komáromi Területi focibajnokság VII. ligájában.

A pontvadászat első felében mindössze négy pontig jutottak, tavasszal az eddig lejátszott öt bajnokin 13 ponttal gyarapította gyűjteményét az egykor felső osztályban is megfordult csapat.

Húsvétvasárnap a listavezető Keszegfalva együttesét győzték le 2:1 arányban Gyurenka István edző védencei. Egy olyan nívós mérkőzésen, mely vetekedett a VI. ligás összecsapások színvonalával. Minek tudható be a nagy horderejű változás, a nagy nekibuzdulás?

Tavaly decemberben megújult a klubvezetés. Az új klubelnök, Hudák Dániel és csapata azon munkálkodik, hogy minél jobb feltételeket teremtsen a szakmai munkához. A község polgármesterének, az önkormányzatnak és néhány helybeli vállalkozónak köszönhetően biztosított az anyagi háttér, infrastrukturális változásokra is sor került. Visszatértek, újra szentpéteri mezt öltöttek azok a futballisták, akik a múltban különböző okokból eligazoltak tőlünk. Népes, húszfős kerettel rendelkezünk, Amit úgyszintén fontosnak tartok, a kerettagok közül 18-an hazaiak. Ilyenre a területi bajnokságban aligha találunk példát. Az időközben produkált eredmények is azt igazolják, hogy jó úton járunk” – ecsetelte távirati stílusban a nagy nekibuzdulás legfontosabb összetevőit a tréner, aki téltől irányítja a kollektívát.

A szentpéteriek tavaszi mérlege: négy győzelem és egy döntetlen. Két héttel ezelőtt régióderbit nyertek, a hetényieket fektették két vállra, legutóbb az éllovas skalpját is megszerezték. „A tabellaelső elleni presztízscsatán jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk. Menet közben nem csak csapatot, de stílust is építünk. Azon leszünk, hogy a tavasz legeredményesebb kollektívájaként a dobogón zárjuk a bajnoki idényt. A győzelmek mellett a játék színvonalára is nagy hangsúlyt helyezünk. Éppen ezáltal szeretnénk visszacsalogatni a lelátóra a szurkolókat. Legutóbb már 300-an voltak. Épp annyian, mint egy második ligás találkozón. A családias hangulatban zajló focimeccseinknek nézővonzó körítése is van. Vasárnap mindenkinek gulyással kedveskedett a klubvezetés, hazai mérkőzéseinket rendre tombola színesíti” – tájékoztatott Gyurenka István.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?