Szentes Lázár lemondott

Pápa. Lemondott Szentes Lázár, a Lombard FC Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője. Helyét ideiglenesen – s valószínűsíthetően az őszi szezon végéig – eddigi segítője, Zsivóczky Gyula veszi át.

Pápa. Lemondott Szentes Lázár, a Lombard FC Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője. Helyét ideiglenesen – s valószínűsíthetően az őszi szezon végéig – eddigi segítője, Zsivóczky Gyula veszi át. A pápaiak 11 forduló után nyeretlenül, mindössze négy pontot gyűjtve az utolsó helyen állnak a 16 csapatot számláló Borsodi Ligában, de a végső elhatározást a szombati kupabúcsú után hozta meg Szentes Lázár, akivel végül közös megegyezéssel bontott szerződést a klub. „A Vasas elleni Magyar Kupa-mérkőzés után kértem a szerződésem felbontását, mert súlyos szakmai és erkölcsi aggályaim vannak a csapattal kapcsolatban, így nem tudok és nem is akarok ezzel a közeggel tovább azonosulni. Az ügyet lezártnak tekintem, s nem kívánok többet nyilatkozni róla” – mondta a korábban Debrecenben dolgozó tréner.

EDZŐVÁLTÁSOK A BORSODI LIGA 2005/2006-OS ÉVADÁBAN:

DIÓSGYŐR: Gálhidi György helyére Zoran Kuntic, szeptember 22–23.; Kuntic helyére Pajkos János, október 21.

FC SOPRON: Csank János helyére Selymes Tibor, szeptember 25.

PÉCS: Ott József helyére Keszei Ferenc, szeptember 27.

FTC: László Csaba helyére Gellei Imre, november 8–10.

PÁPA: Szentes Lázár helyére Zsivóczky Gyula, november 14. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?