Supka most nem mondott semmit

Békéscsaba. Supka Attila emelt fővel ballagott a kispad felé. Megállt, a plexivel borított ülőhely bal oldalának dőlt, összefonta karjait, aztán rezzenéstelen arccal nézni kezdte a mérkőzést. Mozdulatlan maradt övéi első kisebb, jelentéktelen zavarát látva, és nem kezdett örömtáncba a 6.

Békéscsaba. Supka Attila emelt fővel ballagott a kispad felé. Megállt, a plexivel borított ülőhely bal oldalának dőlt, összefonta karjait, aztán rezzenéstelen arccal nézni kezdte a mérkőzést. Mozdulatlan maradt övéi első kisebb, jelentéktelen zavarát látva, és nem kezdett örömtáncba a 6. percben sem, amikor pedig lett volna rá oka, mivel a házigazda csabaiak megszerezték a vezetést a bajnoki cím védője ellen. Ott állt segítőitől körülvéve, mégis kissé egyedül, megannyi gondtól nyomasztva. Itt volt rögtön a „Leüljek-e a kispadra, vagy sem?” kérdés. „Mivel hivatalos, írásos értesítést egyelőre nem kaptam a fegyelmi határozatról, úgy gondolom, ott a helyem a padon” – mondta határozottan a tréner.

Aztán ott volt a sérült kezdőjátékosok, a héten Fehérvárott megműtött Megyesi László és Kovács Norbert története, akikre az idényben már nem számíthat a szakvezető. Pedig Supka a 20. forduló nyitó összecsapása előtt úgy nyilatkozott, az alapszakasz hátralévő három mérkőzésén hat pontot kasszírozna csapatával. Nos, az első félidő kis híján vágyainak megfelelően zárult, azaz a lilák vezetésével, csakhogy a 43. percben Zabos Attila kisegítette a vendégek ziccereket hibázó támadóit. Hamarosan változhatott volna az eredmény, ám Kovács Béla lövését követően Végh Zoltán bravúrral ütötte szögletre a labdát.

Góllal zárult az első játékrész, és azzal kezdődött a második: Zavadszky Torghelle elé ívelt, aki a hátráló bekkek felett a léc alá lőtte azt. A találathoz tartozik, hogy az MTK középpályásának első lövése előtt a hazaiak hátvédje, Dusko Grujics egy ütközést követően a földön maradt, csakhogy a hasonló helyzetekben addig a játékot rögtön megállító játékvezető, Ábrahám Attila ezúttal tovább engedte a futballt. A bíró utóbb elmondta, látta, hogy nem történt szabálytalanság. A Békéscsaba harcmodort váltott, igyekezett feljebb tolni a védekezését, igaz, a vendégek a vezetés tudatában kissé át is adták a terepet a vendéglátónak. A hajrában Egervári Sándor reklamált az oldalvonal mentén, mivel Rósa Henrik a 16-oson kívülre futó Simunics mellett elszaladva a földre huppant, ám Ábrahám továbbot intett. A hazaiak attól lettek idegesek, hogy ha nem történt szabálytalanság, a második félidőben három ziccert is elpuskázó Rósa műesésért miért nem kapott sárga lapot?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?