Storck tizenhárom légióst hívott be

<p>Bernd Storck szövetségi kapitány tegnap megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott következő két világbajnoki selejtezőmérkőzésén.</p>

A keret külföldön játszó tagjai Megyeri Balázs kivételével mindannyian szerepeltek a tavaly nyári Európa-bajnokságon.

Sérüléséből felépülve ismét meghívót kapott Pintér Ádám, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Korhut Mihály, Stieber Zoltán, Elek Ákos és Szalai Ádám. Ők az előző mérkőzésen nem állhattak a kapitány rendelkezésére, jelenleg azonban mindannyian egészségesek.

„Minél több játékost szerettem volna meghívni a tavalyi Eb-csapatból. Nagyon örülök, hogy a meghívottak majdnem mindegyike rendszeresen játszik klubjában, és mivel igen gyakran beszélek velük, tudom, hogy nagyon komolyan, profi módon készülnek a következő két, nagyon fontos válogatott mérkőzésre. Ezt egyébként el is várom tőlük, ez létfontosságú tényező a Lettország és Portugália elleni sikerességünk szempontjából, hiszen nagyon kevés időnk lesz a közös felkészülésre” – mondta a német szakvezető.

Storck a Magyarországon játszó labdarúgók személyéről az NB I e heti fordulóját követően dönt.

A magyar válogatott augusztus 31-én Lettország, három nappal később pedig az Európa-bajnok Portugália csapatát fogadja a Groupama Arénában. A magyarok hat forduló után a harmadik helyen állnak világbajnoki selejtezőcsoportjukban, a svájciaktól 11, a portugáloktól pedig nyolc ponttal vannak lemaradva. Az első helyezett kijut a jövő évi, oroszországi tornára, a második pótselejtezőt játszhat. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?