Storck: nehéz éve lesz a csapatnak

Budapest |

<div>Nehéz év előtt áll a magyar labdarúgó-válogatott, mondta karácsonyi köszöntőjében Bernd Storck szövetségi kapitány.</div>

„Sikeres időszak áll mögöttünk, és a csapat nevében szeretnék köszönetet mondani azért a csodálatos szurkolásért, amelyet az Eb alatt tapasztalhattunk” – szólt a drukkerekhez a magyar szövetség (MLSZ) honlapján látható videóüzenetében a német edző. Hangsúlyozta, a szurkolóknak már abban is nagy szerepük volt, hogy a válogatott kijutott a kontinensviadalra.  „A teljesítményünkkel próbáltuk mindezt meghálálni” – fogalmazott a szövetségi kapitány, majd kijelentette: idén bizonyították, hogy nemzetközi szinten versenyképes a magyar csapat.„Nagyszerű tehetségek vannak, olyan játékosok, akik a jövő csapatában is alapemberek lehetnek.”Bernd Storck arra kérte a drukkereket, hogy jövőre is támogassák a válogatottat, mert minden korábbinál nagyobb szükségünk van erre. „Nehéz évünk lesz, rögtön az Európa-bajnokkal kezdünk, márciusban Ronaldo és társai ellen lépünk pályára. Nem lesz könnyű meccs, de a támogatásotokkal minden lehetséges, ahogyan ezt az Európa-bajnokság is bizonyította” – zárta karácsonyi üzenetét Bernd Storck.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?