Stiebert is behívták

<p>Hosszabb kihagyás után újra ott van a magyar labdarúgó-válogatott keretében a német másodosztályban jó teljesítményt nyújtó Stieber Zoltán, Gera Zoltán azonban nem játszhat a hollandok és az andorraiak elleni, jövő heti világbajnoki selejtezőkön.</p>

MTI-JELENTÉS

A csapatkapitány Gera ugyan már felépült térdsérüléséből, ám az utóbbi napokban egy kisebb izomsérülés miatt nem tudott teljes intenzitással edzeni, ezért Egervári Sándor szövetségi kapitány nem számíthat a játékára. „Nagyon sajnálom, hogy nem lehet velünk, mert már a jelenlétével is plusz erőt adhatott volna a többieknek, és bíztam benne, hogy húsz–harminc percre játéklehetőséget is adhatunk neki a hollandok ellen” – nyilatkozta Egervári. Stieberrel kapcsolatban a kapitány megjegyezte, folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújt a Fürthben, meghatározó tagja a bajnokesélyes együttesnek, így jelenlegi formája alapján helye van a nemzeti csapatban.

A magyar válogatott két mérkőzéssel a sorozat vége előtt a pótselejtezőt érő második helyen áll, ezt meg is tarthatja, ehhez azonban idegenbeli bravúrra lenne szükség, jövő pénteken a már továbbjutott hollandok otthonában. Magyarország jelenleg egy-egy ponttal előzi meg Romániát és Törökországot, de a román gárda a hátralévő két meccsén a csoport két leggyengébbjével, Andorra és Észtország válogatottjával találkozik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?