Števko elemében volt

Rózsahegy. Játékra szinte alkalmatlan pályán csak küzdötték a futballt a csapatok. Az első komolyabb helyzet a vendégek előtt adódott, Breška beadásáról Jambor maradt le az ötösön. A 29. percben pedig gólnak is örülhetett a puhói Bakoš, a játékvezető azonban lest jelzett.

Rózsahegy. Játékra szinte alkalmatlan pályán csak küzdötték a futballt a csapatok. Az első komolyabb helyzet a vendégek előtt adódott, Breška beadásáról Jambor maradt le az ötösön. A 29. percben pedig gólnak is örülhetett a puhói Bakoš, a játékvezető azonban lest jelzett. A második félidő hazai rohamokkal kezdődött, az 52. percben Sapara távoli bombáját kellett hárítania Bernadynak, három perccel később azonban a vendégek kapusa már tehetetlen volt: Žofčák átadását Števko közelről értékesítette. A rózsahegyiek ezután beszorították ellenfelüket, és előbb Pospíšil, majd Števko révén megérdemelten növelték előnyüket.

Gólszerzők: Števko (55., 75.), Pospíšil (65.). Játékvezető: Šuniar, 2500 néző. RUŽOMBEROK: Mucha–Školník (85. Ondovčák), Mikuláš, Pospíšil, Laurinc–Helbich, Žofčák, Sapara (78. Božok), Zošák–Latiak (85. Švento), Števko. PÚCHOV: Bernady–Holčík, Pavol Vavrík, Majerník, Hricko–Jambor (71. Peter Vavrík), Guľa, Belák, Papaj (61. Gegics)–Bakoš (66. Besta), Breška.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?