Sterbik lába el is törhetett, Nagy László játéka is kérdéses

Sterbik Árpád
Köln |

Valószínűleg sem Sterbik Árpád, sem Nagy László nem játszhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi döntőjében. A Veszprém mindkét kiválósága a Kielce elleni elődöntőben sérült meg.

A kapuban Sterbik Árpád kiváló teljesítményt nyújtott, az első húsz percben 14 lövésből nyolcat megfogott, köztük több ziccert is. A 21. percben Mamics egy lerohanás végén gólt lőtt, és a leérkezéskor rálépett Sterbik lábára. A kapus már nem tudta folytatni a játékot, az első hírek szerint el is törhetett a lábfeje, de az elődöntő után kórházba vitték, ott lesz meg a pontos diagnózis.

A Veszprém együttese most azon dolgozik, hogy vasárnapra Kölnbe utaztassa akadémiájának 17 éves kapusát, Palasics Kristófot.

Erősen kérdéses Nagy László játéka is: a világklasszis átlövő a második félidőben ütközött, és utána a vállát fájlalta. Ugyan a kispadon azonnal ellátták, látszott, hogy Nagy alig tudja felemelni a bal karját, és már nem is tért vissza a pályára. „Egyre nagyobb a fájdalom, de mindent elkövetek, hogy ott lehessek a döntőben” – nyilatkozta közvetlenül a mérkőzés után Nagy László, akit utána szintén kórházba vittek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?