SPOTRTHĺRADÓ

Erik Zabel (német) nyerte a Tour de France 6. szakaszát, a Forges-les-Eaux és Alencon közötti 199.5 kilométeres távot, összetettben továbbra is a spanyol Gonzalez Galdeano vezet. Bodrogi László szintén a tömegbefutóval ért célba az 51. helyen, s összetettben a hetvenkilencedik.

Erik Zabel (német) nyerte a Tour de France 6. szakaszát, a Forges-les-Eaux és Alencon közötti 199.5 kilométeres távot, összetettben továbbra is a spanyol Gonzalez Galdeano vezet. Bodrogi László szintén a tömegbefutóval ért célba az 51. helyen, s összetettben a hetvenkilencedik. Szinte reménytelen helyzetben várja a mai folytatást a magyar férfitenisz-válogatott Pretoriában, mert a nyitó nap után a dél-afrikaiak 2:0-ra vezetnek az Euro-afrikai zóna II. csoportjának osztályozóján a Davis Kupában.A magyar vízilabda-válogatott Budapesten 16:10-re legyőzte Horvátországot a Világliga B-csoportjának 5. fordulójában.Ujjtöréssel, agyrázkódással és csípőzúzódással a nottinghami kórházba szállították Valentino Rossit, ki bukott a gyorsasági motoros világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén. A legnépszerűbb kategóriában, a MotoGP-ben 62 pontos előnnyel vezető olasz sztár a gyakorlás felénél esett el. Utolsó mérkőzését 110:88-ra veszítette el a házigazdákkal szemben az Új-Zélandon túrázó magyar férfi kosárlabda-válogatott. Otto Barics lett a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya; a 69 éves szakember Ausztriába több csapattal is bajnokságot nyert, két évig a válogatottat is irányította.Alekszej Sirov lesz Lékó Péter ellenfele a 300 ezer euró összdíjazású dortmundi sakktorna elődöntőjében, a fináléba kerülésért négy partit váltanak a játékosok.A FIFA fegyelmi bizottsága négy hónapra tiltotta el a játéktól a portugál Joao Pintót, aki a Dél-Korea elleni vb-meccsen piros lapot kapott, majd hasba ütötte argentin Sanchez bírót.Az IAAF bejelentette, hogy 160 ország 1140 versenyzője vesz részt a hétfőn Kingstonban kezdődő 11. junior atlétikai világbajnokságon, Szlovákiát nyolc atléta képviseli: Peter Horák (magasugrás), Daniel Vanek (diszkoszvetés), Matej Tóth és Michal Blažek (gyaloglás), Lucia Klocová (800 m), Medgyes Renáta (magasugrás), Martina Danišová (kalapácsvetés), Zuzana Malíková (gyaloglás).A Dunacsúnban zajló víziszlalom Európa-bajnokság első napján a Martikán, Minčík Slafkovský összetételű szlovák egység aranyérmet nyert a 3xK1-es számban, a nők (Hilgertová, Pvelková, Rihošková) másodikok lettek a csehek mögött.A KENO 10 nyerőszámai: 4, 6, 7, 9, 11, 14, 22, 36, 38, 45, 47, 48, 51, 52, 57, 61, 63, 74, 78, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?