SPORTMENÜ

JÉGKORONG. Extraliga, 43. forduló – vasárnap, 17.00: Žilina–Liptovský Mikuláš, Skalica–Poprad, Martin–Trenčín; 17.30: Slovan Bratislava– Košice. A Nitra–Zvolen mecscset (0:4) már december 13-án lejátszották.KOSÁRLABDA. Férfi I. liga, 15. forduló – szombat, 17.00: Handlová–Komárno, Inter Bratislava–Lučenec; 18.

JÉGKORONG. Extraliga, 43. forduló – vasárnap, 17.00: Žilina–Liptovský Mikuláš, Skalica–Poprad, Martin–Trenčín; 17.30: Slovan Bratislava– Košice. A Nitra–Zvolen mecscset (0:4) már december 13-án lejátszották.KOSÁRLABDA. Férfi I. liga, 15. forduló – szombat, 17.00: Handlová–Komárno, Inter Bratislava–Lučenec; 18.00: Žilina–Prievidza, Pezinok–ŠKP Bratislava; 18.30: Levice–Svit.Női I. liga, 12. forduló – szombat, 14.00: Istrobanka Bratislava–Cassovia Košice; 14.30: Slovan Bratislava–AGM Banská Bystrica; 18.00: DTM Košice–UMB Banská Bystrica.RÖPLABDA. Férfi Extraliga, 13. forduló – szombat, 16.00: Dubová–Myjava; 18.00: Humenné–Žilina, Zvolen–VKP Bratislava.Női Extraliga. Rájátszás az 1–4. helyért (1. forduló) – szombat, 17.00: Senica–Žiar; 18.00: Slávia UK Bratislava– Komárno. Az 5–10. helyért (1. forduló) – szombat, 16.00: Forplast Bratislava–Pezinok, Žilina–Poprad; 18.00: D. Kubín–Košice. (sr)Penksa-ügy: két nap múlva

Budapest. Szabó József, a Dunaferr futballklub elnöke elmondta: eredményesnek tűnik az a tárgyalás, amelyet Marek Penksa ügyében folytatott pénteken, azonban annyiban maradtak, hogy minden kérdés részletes megbeszéléséig nem nyilatkoznak az ügyben. Erre azonban várhatóan két napon belül sor kerül majd. (O-O)Népszavazás dönt a költözésről

Gen. A svájci környezetvédők akár bírósági pert is indítanak, ha a négyszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher nem tesz le az Appenzell-Ausserhoden tartományba költözés tervéről. „A Boden-tó idilli partvidékét építkezési területté akarja változtatni. Nem hagyjuk, hogy egy idegen miatt újraírják a törvényt” – mondta a természetvédők egyesületének vezetője. Wolfhalden fal- lakossága március 3-án népszavazással dönt az ügyben. A német pilóta 1,8 millió euróért vásárolt, 15 hektáros birtokán a tervek szerint egy helyi stílusban épülő villa, úszómedence, konditerem és egy istálló áll(na) majd. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?