SPORTHĺRADÓ

- Ivan Hlinka, az olimpiai bajnok cseh hokiválogatott egykori ed-zője egyéves szerződést kötött az orosz Avangard Omszk együttesével.- Ma a Haladás–MTK mérkőzéssel (18.00) elkezdődik a labdarúgó NB I 32. fordulója. A többi meccset szerdán este játsszák.

- Ivan Hlinka, az olimpiai bajnok cseh hokiválogatott egykori ed-zője egyéves szerződést kötött az orosz Avangard Omszk együttesével.- Ma a Haladás–MTK mérkőzéssel (18.00) elkezdődik a labdarúgó NB I 32. fordulója. A többi meccset szerdán este játsszák.- Jaromír Jágr is tagja a pénteken kezdődő svédországi jégkorong-világbajnokságra készülő címvédő cseh válogatott keretnek.- A cseh futball-liga 27. fordulójának zárómérkőzésén: Žižkov–Hradec 0:0. A Liberec gyakorlatilag már megnyerte a bajnokságot.- Az NBA rájátszásának nyitányán: Dallas–Minnesota 101:94, LA Lakers–Portland 95:87, Boston–Philadelphia 92:82, Detroit– Toronto 85:63.- Nem romlott, de jelentősen nem is javult a vasárnap megvert Simon Tibor állapota. A Sopron labdarúgócsapatának vezetőed-zője így továbbra is életveszélyben van. A trénert Budapesten, egy II. kerületi szórakozóhelyen verték meg. Tegnap beismerő vallomást tettek a támadók (két rendőr és négy biztonsági őr).- Somorján bonyolították le a gimibajnokság kosárlabdatornáját. A hat leányegyüttes közül a somorjai A-csapat diadalmaskodott, a fináléban 46:6-ra lelépte a pozsonyi gárdát.

- Miloš Říha, a bajnok Slovan jégkorongcsapatának vezetőedzője tegnap úgy döntött, hogy az új idényben a Pardubice együttesét irányítja majd.- Dominik Hrbatý bejutott a barcelonai nemzetközi tenisztorna 2. fordulójába, miután a nyitónapon 3:6, 6:3, 6:3-ra legyőzte a spanyol Lopezt.- A női kosárlabdaliga 27. fordulójának zárómérkőzésén: Ružom-berok–Cassovia Košice 105:61 (49:24).- A kollégák Fabio Capellót, az AS Roma labdarúgócsapatának szakmai irányítóját választották a 2000/2001-es szezon legjobb olasz edzőjévé.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?