SPORTHĺRADÓ

A Szlovák Labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottsága úgy döntött: az élvonalbeli mérkőzésekre két ellenőrt jelöl.

Martina Suchá tegnap megállapodott a Szlovák Tenisz-szövetséggel, ami azt jelenti, pályára lép az osztrákok elleni (április 24–25.) Fed-kupa-mérkőzésen.

A Szlovák Labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottsága úgy döntött: az élvonalbeli mérkőzésekre két ellenőrt jelöl.

Martina Suchá tegnap megállapodott a Szlovák Tenisz-szövetséggel, ami azt jelenti, pályára lép az osztrákok elleni (április 24–25.) Fed-kupa-mérkőzésen.

Előkészületi labdarúgó-mérkő-zésen: Michalovce–Humenné 5:4, V. Kapušany–Vranov 0:2.

A világranglistán 39. Mandula Petrát a 27. helyen emelték ki, így erőnyerőként azonnal a 2. fordulóba „jutott” a ma kezdődő, több mint 2 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, melynek nyitányán Kapros Anikó–Henrieta Nagyová meccsre kerül sor.

Ewald Lienen lett a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover új vezetőedzője. Az 50 éves szakember a vasárnap menesztett Ralf Ragnickot váltja a kispadon.

Továbbra is az egyik legjobb sprinter, a német Erik Zabel áll az élen az országúti kerékpárosok világranglistáján, megelőzve a tavalyi Világkupa-sorozat győztesét, az olasz Paolo Bettinit. Bodrogi László három helyet rontva legutóbbi helyezésén, jelenleg a 177.

Százhuszonkét nap után sikeresen befejezte földkerülő vitorlásútját a francia Jean-Luc Van den Heede, aki új világrekordot állított fel.

Befejezi pályafutását Erik Mykland, az FC Köbenhavn labdarúgócsapatának norvég játékosa, akire Achilles-ín műtét vár. Az apró termete miatt Hangyának becézett játékos két világbajnokságon (1994, 1998) szerepelt.

Végveszélybe került az 1946-ban alapított Magyar Röplabda Szövetség működése, az elnökség szerint jelenleg nincs alternatíva arra, hogy tovább irányítsa a világ egyik legnépszerűbb sportágát.

Tornyi Barnabás, a Kispest-Honvéd korábbi vezetőedzője pert nyert egykori klubja ellen, a fővárosi ítélőtábla jogerős ítélete szerint 29 millió 400 ezer forint illeti meg.

A KENO keddi nyerőszámai: 6, 9, 10, 14, 17, 30, 33, 40, 41, 53, 56, 58, 59, 63, 64, 73, 74, 75, 77, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?