SPORTHĺRADÓ

Pozsonyban a Tatra Banka férfi tenisztorna negyeddöntőjében: Rosset–Ulihrach 6:4, 3.6, 7:5; Berdych– Vlieger 6:3, 7:6.
Nyolc mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az UEFA Szinisa Mihajlovicsot, az Lazio szerb védőjét, aki a Chelsea elleni BL-mérkőzésen (0:4) botrányosan viselkedett. A hátvéd az 53.

Pozsonyban a Tatra Banka férfi tenisztorna negyeddöntőjében: Rosset–Ulihrach 6:4, 3.6, 7:5; Berdych– Vlieger 6:3, 7:6.

Nyolc mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az UEFA Szinisa Mihajlovicsot, az Lazio szerb védőjét, aki a Chelsea elleni BL-mérkőzésen (0:4) botrányosan viselkedett. A hátvéd az 53. percben a kiállítás sorsára jutott, mert a román Adrian Mutu felé köpött.

Női tenisz WTA-vb, Los Angeles – Vörös csoport: Clijsters–Rubin 6:4, 6:4; Mauresmo–Gyementyijeva 6:3, 6:2. Fekete csoport: Henin-Hardenne–Miskina 7:5, 5:7, 7:5.

Budapesti jégkorontorna: Fehéroroszország–Horvátország 8:2, Ukrajna–Horvátország 7:0.

A La Coruna ellen szerzett, BL-csúcsbeállítást jelentő négy gól tovább emelte Dado Prso értékét a futballpiacon, így nem meglepő, hogy a Fulham bejelentkezett a Monaco csatáráért.

Egyedülálló prémiumot ajánlott fel Michael Phelpsnek a Speedo: az amerikaiak úszófenoménja kereken egymillió dollárt kereshet a jövő évi athéni olimpián, feltéve, ha hét aranyérmet szerez.u A B-próba eredménye megerősítette, hogy az új, tetrahidrogesztrinon (THG) nevű doppingszer nyomai lelhetők fel a britek klasszis atlétája, Dwain Chambers szervezetében.

NBA-eredmények: New Jersey–Indiana 81:87, Toronto–Dallas 77:71, San Antonio–Los Angeles Lakers 117:120 – kétszeri hosszabbítás után.

Kisebb csuklóműtéten esett át Kimi Räikkönen, az idei Forma-1-es világbajnokság ezüstérmese.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?