SPORTHĺRADÓ

Varga Zoltán lett a szakmai, Szeman György a technikai ügyvezetője a Győri ETO FC Kft-nek, az NB I-es labdarúgócsapat vezetőedzője Tamási Zsolt marad.

Szenzációsan kezdett a magyar Egyed Krisztina a hollandiai Heerenveenben a négytávú Európa-bajnokságon: 500 méteren a német Freisinger és a holland Thomas mögött a 3.

Varga Zoltán lett a szakmai, Szeman György a technikai ügyvezetője a Győri ETO FC Kft-nek, az NB I-es labdarúgócsapat vezetőedzője Tamási Zsolt marad.

Szenzációsan kezdett a magyar Egyed Krisztina a hollandiai Heerenveenben a négytávú Európa-bajnokságon: 500 méteren a német Freisinger és a holland Thomas mögött a 3. legjobb időt érte el. Távonként nincs eredményhirdetés.

Továbbra is a Kiss Sándor, Czeglédi Péter páros a legjobb a magyarok közül a 25. Dakar Ralin: A kettős a 3. szakaszon a 26. helyen végzett, összetettben a 29. Castellón és Valencia között a 95 km-es távot az autósoknál a Maszuoka, Schulz japán, német duó nyerte, vezet a francia Peterhansel, Cottret pár. A motorosoknál a francia Despres volt a leggyorsabb, összetettben honfitársa, Sainct vezet. Az egyetlen magyar, Szilvási a 127.

Nem kezdték el a felkészülést a Bohemians Praha labdarúgócsapatával Kozmér László és Csölle József (Slovan Bratislava), akik decemberben próbajátékon voltak a cseh klubban. A csapat edzője szerint kész játékosokra van szüksége.

Pontveszteség nélkül nyerte Magyarország a divízió II-es junior jégkorong-világbajnokságot, s ezzel egy osztállyal feljebb léphet. Az újvidéki torna zárómeccsén Bíró Ignác védencei 6:1-re verték Hollandiát.

Igor Demo szlovák labdarúgó lett a Borussia Mönchengladbach szurkolói ankétja alapján a csapat legjobb középpályása az őszi idényben.

Elődöntőbe jutott Karol Kučera az indiai Chennaiban, miután az negyeddöntőben 6:1, 7:5-re verte az argentin Canast.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapjának eredményei: Chicago–Washington 82:107, Dallas–LA Clippers 102:92, Phoenix–Philadelphia 96:78.

Biztosan nyert a Real Madrid a Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulóból elmaradt mérkőzésén: Real–Sevilla 3:0, g.: Raúl (10.), Flavio Conceicao (30.), Zidane (74.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?