SPORTHĺRADÓ

Újra fellángolt az ellentét a kenusport két sztárja, a köztudottan évek óta barátságtalan viszonyban lévő Martin Doktor és Andreas Dittmer között.

Újra fellángolt az ellentét a kenusport két sztárja, a köztudottan évek óta barátságtalan viszonyban lévő Martin Doktor és Andreas Dittmer között. A cseh olimpiai bajnok édesapja egy prágai lapnak adott nyilatkozatában, hogy a németek ötkarikás aranyérmese, valamint Kolonics György és orosz Opaljev vérdoppingnak köszönheti sikereit.

Mandula Petra a második fordulóban 6:4, 6:2-re kikapott Lindsay Davenporttól, így búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesétől. További eredmények: Hrba-tý–Kafelnyikov 6:3, 6:1, 6:1, Zonareva–Nagyvá 6:1, 6:0, Schnyder –Suchá 63, 6:3.

Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a jövő szombati, Izland elleni idegenbeli barátságos mérkőzésre. Ez lesz a főpróbája az október 12-i svédországi Európa-bajnoki selejtezőnek. A keret, kapusok: Babos, Király, védők: Dragóner, Fehér Csaba, Gyepes, Juhár, Lőw, Sebők Vilmos, Urbán, középpályások: Böőr, Dárdai, Halmosi, Kabát, Lipcsei, Lisztes, Miriuta, Molnár, csatárok: Fehér Miklós, Gera, Kenesei, Tököli

Senol Günes, a török labdarúgó-válogatott edzője kijelölte 22-es keretét a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre, a névsorból hiányzik két ismert csatár, Hakan Sükür (Parma) és Ilhan Manzis (Besiktas).

Az Internazionale labdarúgócsapata újra tárgyal a Reallal a brazil Ronaldo esetleges átigazolásáról, a madridiak ezúttal 30 millió eurót és egy játékost kínálnak cserébe a vb-gólkirályért.

A Keno 10 nyerőszámai: 1, 4, 13, 15, 21, 23, 27, 31, 33, 42, 43, 60, 64, 65, 66, 72, 74, 76, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?