SPORTHĺRADÓ

Második lett a magyar női tőrcsapat a moszkvai vívó Eb-n, a dön-tőben 45:40-re kikapott Lengyelországtól. Egyéni számokban gyengén szerepeltek a magyarok.A ligetfalui ügetőpályán holnap 14 órától rendezik a lóversenyidény 13. seregszemléjét, amelyen erős nemzetközi mezőny rajtol.

Második lett a magyar női tőrcsapat a moszkvai vívó Eb-n, a dön-tőben 45:40-re kikapott Lengyelországtól. Egyéni számokban gyengén szerepeltek a magyarok.A ligetfalui ügetőpályán holnap 14 órától rendezik a lóversenyidény 13. seregszemléjét, amelyen erős nemzetközi mezőny rajtol.Aranyérmes lett a budapesti junior öttusa Eb hagyományos versenyében a Sasvári Éva, Máthé Vivien, Pál Rita összeállítású csapat.Nem kizárt, hogy az olasz labdarúgó Szuper Kupa-mérkőzést Líbiában rendezik meg a Juventus és a Parma között. Mint ismeretes, Kadhafi, Líbia elnöke, a Juventus részvényeinek 50 százalékát birtokolja.Détári Lajos, a Kispest-Honvéd eddigi trénere lett az élvonalból kiesett Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője. Leváltották Roger Lemerre-t, a francia labdarúgó-válogatott 61 éves edzőjét, aki egy pár nappal ezelőtt még azt nyilatkozta, önként nem távozik a posztjáról.Adócsalással vádolják Rivaldót, a brazil futballválogatott sztárját. A spanyol hatóságok szerint a Barcelona játékosa 1,8 millió euróval kevesebb adót fizetett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?