SPORTHĺRADÓ

A New York Rangers jégkorongcsapata szerződést kötött Darius Kasparaitisszal. A játékjogával önmaga rendelkező hátvéd 10 éve szerepel az NHL-ben, s arról is híres, hogy 648 mérkőzésen összesen 1119 percet töltött a büntetőpadon.

A New York Rangers jégkorongcsapata szerződést kötött Darius Kasparaitisszal. A játékjogával önmaga rendelkező hátvéd 10 éve szerepel az NHL-ben, s arról is híres, hogy 648 mérkőzésen összesen 1119 percet töltött a büntetőpadon.

Luis Pereira Robson, a Szpartak Moszkva brazil labdarúgója a francia élvonalból az idén kiesett Lorient csapatához igazolt. A 27 éves csatár három évre szóló szerződést írt alá.

Klubrekordnak számító 8,15 millió fontért igazolta le Massimo Maccaronét az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Middlesbrough. A 22 éves olasz játékos az élvonalbeli tagságot idén kiharcoló Empolitól érkezett, és öt évre szóló szerződést kötött.

Megtartotta első ülését az a 11 tagú vizsgálóbizottság, amelynek feladata, hogy jelentést készítsen a 2012-es olimpia rendezési jogának elnyeréséért harcba szállt öt német város felkészültségéről.

A PSV Eindhoven leigazolta Remco van der Schaafot, a Vitesse középpályását. A 23 éves futballista arnhemi szerződése jövő nyárig szólt, de kevés játéklehetőséget kapott, ezért a klubcsere mellett döntött.

Az olasz élvonalba feljutott Regginához igazol Nakamura Sunszuke, a Yokohama F Marinos labdarúgója. A japán vb-válogatottból kihagyott középpályás 3,5 millió dollárért, három évre költözik Európába.

A másodosztályú FSV Mainztól három évre a német labdarúgó Bundesliga élvonalába feljutott Hannover 96-hoz szerződött Blaise N’Kufo. A 27 éves svájci válogatott csatár 1.2 millió euróért váltott klubot

A ŠPORTKA 27. heti nyerőszámai – I. húzás: 4, 20, 24, 27, 40, 42; pótszám: 33. II. húzás: 6, 10, 13, 16, 17, 26, pótszám: 39. LEHETŐSÉG-szám: 151 737.

A KENO 10 tegnapi nyerőszámaia következők: 2, 5, 7, 9, 10, 12, 24, 31, 37, 40, 48, 56, 58, 60, 61, 63, 67, 70, 75, 77.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?