SPORTHĺRADÓ

A Los Angeles Lakers megvédte címét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban, miután a döntő negyedik mérkőzésén is legyőzte – ezúttal 113:107-re – a New Jersey Nets csapatát, így 4:0-ra nyerte a párharcot.

A III. labdarúgóliga közép-szlovákiai csoportjának eredményei (28. forduló): L. Mikuláš–K.

A Los Angeles Lakers megvédte címét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban, miután a döntő negyedik mérkőzésén is legyőzte – ezúttal 113:107-re – a New Jersey Nets csapatát, így 4:0-ra nyerte a párharcot.

A III. labdarúgóliga közép-szlovákiai csoportjának eredményei (28. forduló): L. Mikuláš–K. Lieskovec 0:1, Dubová–Selce 1:0, Kys. N. Mesto–D. Hričov 1:6, Kremnička–Žilina 1:1, Tomášovce–Lučenec 1:1, T. Teplice–Rakytovce 1:1, Čadca–Tornaľa 3:1, Martin–Bytča 4:0. Az élcsoport: Dubová 60, Kremnička 54.

Simán nyerte idei első mérkőzését az olimpiai bajnok magyar vízilabda-válogatott a római nemzetközi torna nyitányán: Kemény Dénes legénysége 10:3-ra verte a románokat.

Az egyesben már negyeddöntős magyar Mandula Petra – az osztrák Patricia Wartusch oldalán – párosban is bejutott a legjobb nyolc közé a bécsi tenisztornán, miután 6:3, 6:2-re nyertek a Kostanic, Nagyová horvát duó ellen.

Frank de Boer egy évvel meghosszabbította szerződését a FC Barcelona labdarúgócsapatával. A 32 éves holland válogatott játékos eredetileg kétéves megállapodást akart kötni a spanyol klubbal.

A londoni 800 ezer dollár összdíjazású tenisztorna nyolcaddöntőjében: Martin–Malisse 7:5, 6:3; Sluiter–Kučera 3:1-nél a szlovák teniszező sérülés miatt feladta.

A Biellában zajló tenisztornán a férfi páros elődöntőben a Galimberti, Hrbatý olasz, szlovák kettős 6:3, 6:2-re nyert a Galvani, Sukin olasz, orosz duó ellen.

Remek eredménnyel nyerte a hamburgi atlétikai versenyen a férfi gerelyhajítást az orosz Szergej Makarov, 90,87 méteres eredménye a világ idei legjobbjának számít.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?