SPORTHĺRADÓ

- Ma rendezik (17.30) a labdarúgó Mars Szuperliga utolsó előtti fordulójának mérkőzéseit: Inter– Trenčín, Dubnica–Slovan, Púchov –Petržalka, Prešov–Žilina, Ružomberok–1. FC Košice.

- Ma rendezik (17.30) a labdarúgó Mars Szuperliga utolsó előtti fordulójának mérkőzéseit: Inter– Trenčín, Dubnica–Slovan, Púchov –Petržalka, Prešov–Žilina, Ružomberok–1. FC Košice.- A LA Lakers nyerte az NBA Nyugati főcsoportjának döntőjét, hosz-szabbítás után 112:106-ra győzött a playoff hetedik meccsén a Sacramento ellen, s a fináléban a Keleti főcsoport legjobbjával, a New Jersey csapatával találkozik.- Vladimír Janočko, az Austria Wien szlovák labdarúgója 2006-ig szerződést hosszabbított az osztrák csapattal, ezzel nemet mondott a belga „kérőknek”.- Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Magyarország svájci nagykövete elfogadta a fő-polgármester-jelöltséget 14 neves budapesti közéleti személyiség felkérésére.

- A Nemzetközi Sí Szövetség egyformán kétéves eltiltással büntette a sífutó spanyol Johann Mühlegget, az orosz Larissza Lazutyinát és Olga Danyilovát. Mindhárman a februári Salt Lake City-i olimpián akadtak fenn a doppingvizsgálaton. - Pénteken 14.30 órakor, az Óbudai Temetőben kísérik utolsó útjára Mátrai Sándort, a Ferencváros labdarúgócsapatának legendás hátvédjét. A 81-szeres válogatott játékos múlt szerdán, hosszan tartó, súlyos betegség után, hetvenéves korában hunyt el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?