SPORTHÍRADÓ

A férfi kosárlabdaliga 2. fordulójának zárómérkőzésén: Komárno–Inter 91:75 (43:46), legeredményesebbek: Lovík 24, M. Riecky 17, Ridzoň 15, illetve Jakabovič 23.

Kedden a 11. forduló (17.00) találkozóival folytatódik a jégkorong Extraliga alapszakasza: Nitra–Slovan, Skalica–Zvolen, Žilina–Martin, L.

A férfi kosárlabdaliga 2. fordulójának zárómérkőzésén: Komárno–Inter 91:75 (43:46), legeredményesebbek: Lovík 24, M. Riecky 17, Ridzoň 15, illetve Jakabovič 23.

Kedden a 11. forduló (17.00) találkozóival folytatódik a jégkorong Extraliga alapszakasza: Nitra–Slovan, Skalica–Zvolen, Žilina–Martin, L. Mikuláš–Košice, Poprad– Trenčín.

Három játékos kiesett Jozef Adamecnek, a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzőjének a vasárnapi, Macedónia elleni 18-as keretéből. A sérült Demot (Mönchengladbach) Hornyák (Dinamo Moszkva) helyettesíti majd, míg a Sparta kérésére Labant és Michalík sem utazik Skopjéba. Helyettük Fabuľa (Ružomberok) és Šoltis (Petržalka) került be a keretbe.

Női I. kézilabdaliga, 4. forduló: DAC–Bánovce 27:34 (14:18), Močenok–Štart 26:21, B. Bystrica–Púchov 22:29, N. Zámky–Topoľčany 22:17, Čadca–Žilina 19:10, Prešov–Trenčín 27:16.

Menesztették Varga Zoltánt, a Győr futballcsapatának vezetőedzőjét. Utódjáról később döntenek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?