Spanyol Király Kupa – Rendbontás és állósztrájk Santanderben

Santander |

<p>Nézőtéri rendbontás és a hazai labdarúgók állósztrájkja zavarta meg szerdán a Racing Santander-Almería mérkőzést a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán.</p>

Az 1-1-es döntetlennel zárult találkozó során a harmadosztályban játszó házigazdák elfedett arcú szurkolói megpróbáltak behatolni a dísztribünre, ahol Angel Lavin klubelnök is tartózkodott. A rendőrök visszaverték a támadást.     A kezdő sípszó után a Racing-játékosok három hónapja késő fizetésük ellen tiltakozva állva maradtak, amíg az élvonalbeli ellenfél - az előzetesen megbeszélteknek megfelelően - kirúgta a labdát az oldalvonalon.     A 2011-ben még első osztályú santanderi egyesület évek óta a csőd szélén áll, és a futballistáknak takarékossági okokból az Almería elleni visszavágóra is busszal kell megtenniük majd az 1200 kilométeres utat Andalúziába. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?