Spanyol Király Kupa - Kizárták a Real Madridot

Madrid |

<p>Kizárták a Real Madridot a labdarúgó Király Kupából, mert Gyenyisz Cserisev jogosulatlanul játszott a fővárosi együttes szerdai mérkőzésén a Cadiz ellen - erősítette meg a Spanyol Labdarúgó Szövetség.</p>

A 24 éves orosz szélső azért nem léphetett volna pályára a 3-1-re megnyert találkozón, mert az előző szezon elődöntőjében, amikor a Villarrealban szerepelt kölcsönjátékosként, begyűjtötte harmadik sárga lapját, az ezért járó büntetését azonban nem töltötte le.

Cserisev ennek ellenére játszott, sőt az első gólt is ő szerezte. Bár a szünetben - amikor kiderült az adminisztrációs hiba - lecserélték, a Cadiz megóvta a találkozót.

A Real Madrid korábban jelezte, hogy kizárás esetén fellebbezni fog, már csak azért is, mert a klubnál senki nem tudott az eltiltásról. Még maga a játékos is így nyilatkozott.

A fegyelmi testület bírája ez utóbbit különösen furcsállotta, meglepőnek nevezte, hogy egy játékos nincs tisztában azzal, hány sárga lapot kapott egy sorozatban.

"Olyan ez, mintha egy hivatásos autóvezető nem tudná, vagy nem emlékezne rá, hogy büntetőpontokat kapott" - mondta.

A Real Madrid és a Cadiz párharcának visszavágóját december 16-án játszanák Madridban, de arra a találkozóra jelen állás szerint nem kerül sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?