Sokat ér Pedro gólja

ÖSSZEÁLLÍTÁSFontos győzelmet aratott a párizsi vb-selejtezőn a spanyol futballválogatott, a derbi egyetlen gólját Pedro Rodriguez lőtte. „Védenceim remekül játszottak, Arbeola teljesen kikapcsolta Ribéryt.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Fontos győzelmet aratott a párizsi vb-selejtezőn a spanyol futballválogatott, a derbi egyetlen gólját Pedro Rodriguez lőtte. „Védenceim remekül játszottak, Arbeola teljesen kikapcsolta Ribéryt. Ez a győzelem gyakorlatilag biztossá tette, hogy az első kettőben végzünk” – mondta Vicente del Bosque, a hispánok kapitánya. „A labdabirtoklás a spanyolok fölényét mutatja, ez nem meglepetés, a legidegesítőbb az, hogy több helyzetünk volt náluk. Az, hogy nem találtunk be, a mi hibánk” – mérgelődött Didier Deschamps, a franciák szakvezetője. A hazaiak a hajrában tíz emberrel játszottak, miután a második válogatott meccsét játszó Paul Pogba másfél perc alatt begyűjtött két sárga lapot a meccset vezető Kassai Viktortól.

Fellélegzett Michal Bílek cseh kapitány, mert csapata 3:0-ra nyert Örményországban. Matěj Vydra, a Watford 20 éves csatára két pazar találatával egyelőre megmentette Bíleket, akinek jövőjéről április közepén tárgyal a cseh szövetség vezérkara. Egyébként közel sem volt egyoldalú a meccs, gól nélküli állásnál Petr Čech több bravúros védést is bemutatott. A Chelsea kapusa így tette emlékezetessé 100. válogatott mérkőzését. Ennél többször csak Karel Poborský (118) öltötte magára a cseh címeres mezt.

Folytatta remek sorozatát a holland együttes, amely 2004. október 13-a óta nem kapott gólt hazai világbajnoki selejtezőn, kedden sima négyessel küldte haza Romániát.

Tovább tart a horvát–belga versenyfutás az A csoportban, Modricék nagy hajrával fordítottak Walesben, míg Belgium Eden Hazard góljával legyőzte Macedóniát.

Roy Hodgson angol kapitányt a montenegrói 1:1 után azért kritizálják, mert a második félidőben csak egyet cserélt, pedig csapata szemmel láthatóan csak szenvedett. A tapasztalt tréner passzivitását azzal magyarázta, hogy sok hiányzója miatt nem maradt olyan játékosa a kispadon, aki lendíteni tudott volna a csapat játékán. „Szerettük volna kihúzni egy nullával a mérkőzést. Közel álltunk hozzá, de nem jártunk sikerrel” – nyilatkozta csalódottan Roy Hodgson.(sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?