Slovan: Harcolni fogunk

slovan

A Slovan 0:0-s hazai döntetlen után Bernben, a műfüves Wankdorf stadionban próbálja meg kiharcolni a Bajnokok Ligája-selejtezőjének 2. fordulójában a továbbjutást ma (20.15) a Young Boys csapata ellen.

Múlt héten a pozsonyi Téglamezőn felvette a kesztyűt a Slovan a nála sokkal esélyesebbnek tartott svájci csapattal, aminek egy gól nélküli döntetlen lett a vége, így jó esélyekkel várhatja a mai mérkőzést. „Hazai pályán láthattuk, hogy ha csapatként teljesítünk, akkor felvesszük velük a versenyt. Valószínűleg telt ház vár ránk Bernben, így még nehezebb lesz a feladatunk. A legfontosabb, hogy mentálisan felkészüljünk és csapatként játsszunk, biztosan nem feltartott kezekkel lépünk pályára, harcolni fogunk” – mondta az égszínkékek védője, Lukáš Pauschek.


Az első mérkőzésen az ellenfelünk megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. Nem egy Real Madrid vagy egy Barcelona, de fizikálisan komoly szinten vannak. Bernben nehéz meccs vár ránk, mindent tőlünk telhetőt megteszünk a továbbjutásért

– jelentette ki id. Vladimír Weiss, a pozsonyiak mestere. 


Amennyiben a Slovan továbbjut, a 3. fordulóban a Lincoln Red Imps– CFR Cluj meccs győztesével játszik. Ha kiesik, akkor az Európa-liga-selejtezőjének 3. fordulójában folytatja, és a fent említett párharc vesztesével játszhat. 
A mérkőzést a bosnyák Irfan Plejto vezeti, a Dajto csatorna pedig élőben közvetíti. ⋌(TASR) 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?