Sĺ VILÁG KUPÁK

Park City, Kiruna. Az alpesi síelők az Egyesült Államokban a sífutók pedig Svédországban küzdöttek a Világ Kupa-pontokért. A női műlesiklást a horvát Janica Kostelic nyerte, a szlovák Veronika Zuzulová kiesett.

Park City, Kiruna. Az alpesi síelők az Egyesült Államokban a sífutók pedig Svédországban küzdöttek a Világ Kupa-pontokért. A női műlesiklást a horvát Janica Kostelic nyerte, a szlovák Veronika Zuzulová kiesett. Férfi óriásműlesiklásban a svájci Michael von Grünigen diadalmaskodott, a szlovák Michal Rajčan nem jutott a második fordulóba. Férfi 10 km-es sífutásban nem kis meglepetésre a francia Vincent Vittoz volt a legjobb, a szlovák Ivan Bátory az előkelő 8. helyen végzett. Női 5 km-en ketten végeztek az élen, mégpedig a német Evi Sachenbacher és az észt Kristina Smigun. EREDMÉNYEK – női műlesiklás: 1. Janica Kostelic (horvát) 1:39,61, 2. Christel Pascal (francia) +0,7, 3. Sabine Egger (osztrák) +1,14. Férfi óriásműlesiklás: 1. Michael von Grünigen (svájci) 2:23,08, 2. Christian Mayer (osztrák) +0,28, 3. Benjamin Raich (osztrák) +0,31. Férfi 10 km-es sífutás: 1. Vincent Vittoz (francia) 23:59,9, 2. Pietro Piller-Cottrer (olasz) +6,6, 3. Fulvio Valbusa (olasz) +9,6,...8. Ivan Bátory (szlovák) +23,3. Női 5 km-es sífutás: 1. Evi Sachenbacher (német) és Kristina Smigun (észt) 13:39,7, 3. Claudia Künzel (német) +1,5. Férfi 4x10 km: 1. Olaszország 1:35:56,8, 2. Norvégia +0,1, 3. Németország +2,3. Női 4x5 km: 1. Norvégia 53:52,9, 2. Németország +45,5, 3. Olaszország +57,5. (TASR/SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?