Simán nyertek a komáromi röpisek

komáromi röplaba

A férfi-röplabdaextraliga alapszakaszának 11. fordulójában a komáromi VK UJS egyetemi röplabdacsapata biztosan győzött 3:0-ra (25:22, 25:21, 25:21) a szlovákiai röplabdaígéretek csapata, a COP Trenčín ellen. Helyenként jó színvonalú mérkőzésen a Duna-partiak nagyobb megerőltetés nélkül, érett röplabdázást bemutatva tartották otthon a fontos három pontot.
 

Az első játszma közepéig a komáromiak vezettek 1-2 ponttal. A trencséniek 13:13-ra egyenlítettek, majd 15:15 volt az állás, de a vezetést nem tudták megszerezni a vendégek. A szett vége közeledtével a komáromiak pontosabb és erősebb szerváikkal az alapvonalhoz közelebb szorították a trencsénieket, akik több hibát vétettek. A hazaiak 21:17 után már nem engedték át nekik a kezdeményezést, s második szettlabdát értékesítve 25:22-re nyerték a szettet.


A második játszma a trencséniek pontjával kezdődött, de ebben a szettben is csak ekkor vezettek. A hazaiak minden játékelemben egy árnyalattal jobbak voltak, s kis lépésekkel, de fokozatosan növelték a pontkülönbséget (6:4, 10:7, 14:10, 20:16, 22:17). A hosszabb labdamenetek jelezték a játék színvonalának emelkedését, amit a közönség tapssal jutalmazott. A játszmát a komáromiak végül 25:21-re nyerték.


A játék képe a harmadik, utolsó szettben sem változott. A trencséni fiatalok nagyon igyekeztek szépíteni, de több ki nem kényszerített hibájukkal nem tudták megakadályozni a hazaiak biztos győzelmét. A vendégek az utolsó játszmában egyszer sem vezettek (4:1, 11:5, 17:14, 22:18, 25:21), a komáromiak 25:21-gyel zárták a szettet, a meccset pedig problémamentesen nyerték 3:0-ra, megerősítve ezzel 6. helyüket a tabellán.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?