Sérülten is Arakava

Dortmund. Sebestyén Júlia hatodik lett a dortmundi műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon. A győzelmet kisebb meglepetésre a japán Arakava Sizuka szerezte meg.

Dortmund. Sebestyén Júlia hatodik lett a dortmundi műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon. A győzelmet kisebb meglepetésre a japán Arakava Sizuka szerezte meg. Magyarország első női Európa-bajnoka jó teljesítményt nyújtott, de legerősebb kombinációját, a tripla Salchow-tripla Rittbergert kétszer is hiába próbálta meg, a nyitóugrása egyik alkalommal sem sikerült megfelelően, így a másodikra nem vállalkozott. Sebestyén összességében nem okozott csalódást, hiszen korábban a 2000-ben elért 7. hely volt a legjobb eredménye a vb-n. A szlovák Zuzana Babiaková 23. lett. A győzelmet és az azzal járó 55 ezer dollárt a combsérüléssel bajlódó japán Arakava Sizuka szerezte meg. A kűrt kínos közjáték is megzavarta, ugyanis a címvédő Michelle Kwan előtt egy félmeztelen férfi futott a jégre, ahol majd két percen át korcsolyázgatott, s felsőtestén egy internetes oldalt hirdetett. Jégtáncban orosz siker született, tegnap színvonalas gálával zárult a világbajnokság.

Nők: 1. Arakava (japán) 2,6; 2. Cohen (amerikai) 4,0; 3. Kwan (amerikai) 5,6, ... 6. Sebestyén 11,8 ...22. Babiaková (szlovák) 38,8.

Jégtánc: 1. Navka, Kosztomarov (orosz) 2,0; 2. Denkova, Sztavijszk (bolgár) 3,6, 3. Winkler, Lohse (német) 6,2, ... 18. Horffmann Nóra, Elek Attila (magyar) 31,0. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?