Sérülés utáni célok

Komárom. Nyáron, az új idényre készülőben térdszalagszakadást szenvedett a legjobb szlovákiai pólókapus, Gergely István. Ugyanakkor klubot is váltott. A komáromi vízilabdasport neveltje a spanyol Terrassa Barcelona után a budapesti Domino játékosa lett.

Komárom. Nyáron, az új idényre készülőben térdszalagszakadást szenvedett a legjobb szlovákiai pólókapus, Gergely István. Ugyanakkor klubot is váltott. A komáromi vízilabdasport neveltje a spanyol Terrassa Barcelona után a budapesti Domino játékosa lett. Szerencsétlen sérülése után közel három hónapig szorult kényszerpihenőre. Az elmúlt hét végén azonban már bemutatkozott a magyar bajnok kapujában. Az ottani pontvadászatban szerzett első tapasztalatairól nyilatkozta: „Két negyeden át védtem, s bizony elegem volt belőle. Erőnléti gondjaimon kívül még jobban össze kell szoknom a csapattársaimmal, védekezésükkel, támadásépítési szokásaikkal. Még a mozgásom sem volt ideális. Néhány héten belül már kész leszek végigvédeni az egész mérkőzést. Egyelőre csak hetven százalékra vagyok felkészülve.”

E hét végén Gergely csapata Kranjban BEK-tornán indul. „Ott újra lehetőséget kapok. Várhatóan gond nélkül a BL-be jutunk. Csoportunkban a német Spandau mellett még a máltai bajnok szerepel. Legalább a döntőig akarunk menetelni” – fűzte hozzá a komáromi fiatalember, akinek az a vágya, hogy idővel a csapat elsőszámú kapusa lehessen. Nincs könnyű helyzetben, mert a magyar válogatott hálóőrével kell megküzdenie a helyért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?