Scholtzová- és Beláková-dupla Ógyalla-Bagotán

Scholtzova western

A vártnál kevesebb lovas és néző jött össze a Westernlovagló Vándorkupa 2022 nyolcadik versenyén.

Ógyalla-Bagotán a Wanted Star Ranch látta vendégül a mezőnyt, 28 lovas páros volt az indulók között, s mintegy 600 néző előtt zajlottak a szokásos versenyszámok. Dupla győzelemmel tért vissza a juniorok közé e kategória korábbi legjobbja, Carla Scholtzová, aki Kam Smart Chic Ella nyergében mind  szlalomban, mind hordókerülésben diadalmaskodott. „Nem lepett meg kettős sikere, sérült volt a lova, s időközben egy másikkal próbálkozott. Most az előző felépülése után visszatért hozzá, és újra korábbi formájukban versenyeztek a kiválóan elkészített pályán – jegyezte meg Fazekaš Attila házigazda, s egyben a vándorkupások vezetője. – Barbora Beláková Devivel is két kategóriaelsőséget szerzett, mégpedig az open hordókerülésben és a profi open szlalomban, ahol ugyan csak egyedül szerepelt, de időeredménye révén oda kapott besorolást. Legjobb lovasként elvitte a fődíjat, egy női kerékpárt is. Egy párharc zajlott a ranch ranch elleni csatározásban, ami a vándorkupás menün kívüli versenyszám. Ebben a mi triónk ellen a Karin Újváry, Szendi Fanni és Laura Dulická alkotta hármas nyert, Polly, Rikonelo és Maestoso Masni nyergében ültek. Kár, hogy nem jöttek össze többen, pedig minden úgy el volt készítve ahogy azt kell. Körítéssel együtt. Korai még elemzés, összeül majd a család, és levonjuk a tanulságokat.”

Érdekes

Bagotai győztesek

junior, szlalom (14) és hordókerülés (14): Carla Scholtzová (Kam Smart Chic Ella, Ranč nad Dunajom);

open, szlalom (9): Bernáth Erika (Kotra Schick Playboy, Bobek Farm, Naszvad),

hordókerülés (11): Barbora Beláková (Devi, JK La Luna);

profi open, szlalom (1): Barbora Beláková (Devi, JK La Luna) 

hordókerülés (2): Sarah Hochelová (Titan, Láng-udvar, Tornóc)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?