Saláta aláírt a Rosztovhoz

Pozsony |

<p>Négyéves szerződést kötött Saláta Kornél az orosz élvonalbeli futballbajnokságban szereplő FK Rosztovval. A 25 esztendős, garamkövesdi származású játékos csütörtök este a törökországi Belekben írta alá a megállapodást, ugyanis ott edzőtáborozik a rosztovi csapat.</p>

„Nagyon örülök, hogy minden simán ment. Remélem, gyorsan beilleszkedek, és hasznos tagja leszek az együttesnek” – jelentette ki Saláta Kornél. Értesüléseink szerint az oroszok több mint egymillió eurót fizettek a Slovannakajól fejelő védőért.
„A szerződéssel valamennyi fél elégedett lehet. Kornél számára ez egy jelentős lépés, mert a nívós Premjer Ligában sokat fejlődhet. Aztán egy-két év múlva valamelyik orosz élcsapatban folytathatja – mondta lapunknak Csontó Károly, Saláta menedzsere. – Kéthónapos tárgyalások után zártuk le az átigazolást. Oleg Protaszov vezetőedző már röviddel a vb után szívesen látta volna Kornit, ám akkor a rosztovi vezetők nem tudtak megegyezni a pozsonyiakkal. A 47 éves, egykori kiváló kijevi csatár ősszel többször személyesen is megnézte Salátát, és a látottak alapján döntött a szerződtetése mellett.”
Az FK Rosztov a kilencedik helyen zárta a novemberben véget ért pontvadászatot. Márciusban kezdődik az új bajnokság, amely másfél évig tart, mert az oroszok 2012 nyarától áttérnek az őszi-tavaszi rendszerre. Csontó Károly azt is elárulta, hogy néhány kliense még klubot válthat a hónap végéig. Ugyanis a Salzburg még nem adta fel, hogy leigazolja Róbert Vitteket (Ankaragücü), és az is elképzelhető, hogy Dzsudzsák Balázs távozik az Eindhoventől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?