Sagan megint a második

<p>A német Andre Greipel nyerte meg a 100. Tour de France kerékpáros körverseny csütörtöki 6. szakaszát, az összetettben pedig a dél-afrikai Daryl Impey állt az élre minimális előnnyel.</p>

Az Aix-en-Provence és Montpellier közötti, 176,5 kilométeres etap végén mezőnyhajrát láthatott a közönség, ebben Greipel mögött a szlovák Peter Sagan ért célba a második, míg a szintén német Marcel Kittel a harmadik helyen. A szerdán szakaszt nyert brit Mark Cavendish ezúttal negyedik lett.    A 30 esztendős Greipel idén először, pályafutása során ötödször aratott részsikert a Tour-on.    A körverseny történetében Impey az első afrikai versenyző, aki az összetettben élen áll, és így viselheti a sárga trikót. A 28 esztendős bringás előnye egyelőre minimális a norvég Edvald Boasson Hagennel és az ausztrál Simon Gerransszal szemben. Eredmények:6. szakasz, Aix-en-Provence - Montpellier, 176,5 km:   1. Andre Greipel (német, Lotto) 3:59:02 óra2. Peter Sagan (szlovák, Cannondale) azonos idővel3. Marcel Kittel (német, Argos) a.i. Az összetett élcsoportja:  1. Daryl Impey (dél-afrikai Orica-GreenEdge) 22:18:17 óra2. Edvald Boasson Hagen (norvég, Team Sky) 3 másodperc hátrány3. Simon Gerrans (ausztrál, Orica) 5 mp h. Pénteken a Montpellier és Albi közötti 205,5 kilométeres szakasz vár a mezőnyre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?