Rossi: A skótok többet birtokolták a labdát, de nekünk volt több helyzetünk

magyar

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Varga Barnabásról, Szoboszlairól és Steve Clarke panaszáról is szót ejtett a Skócia–Magyarország (0:1) mérkőzés sajtótájékoztatóján.

A magyarok szövetségi kapitányát megkérdezték Steve Clarke, a skótok vezetőedzőjének a kijelentéséről, miszerint csapatát egyértelmű büntetőtől fosztották meg. „Az előző meccsen Gündögan egy egyértelmű faultot követett el Orbán ellen. Arról ki beszél? Most miért kéne nekem a mai esetről beszélni? – kérdezett vissza Marco Rossi a kérdésre.

„Ha őszinte akarok lenni, a skótok jobban és többet birtokolták a labdát, főleg az első félidőben – összegezte a mérkőzést az olasz tréner – A másodikban nyitott volt a játék, mindkét oldalon állandóan támadások voltak. Ez egy kiegyenlített mérkőzés volt. Náluk volt többet a labda, de vitán felül nekünk volt több helyzetünk. Nem hiszem, hogy nem érdemeltük meg az eredményt.”

A lecserélt Varga Barnabásról Rossi elmondta, nincs veszélyhelyzetben, de megoperálják, mert eltörött az arccsontja. „Aggódtunk érte. Az orvosok elég lassan indultak be a pályára, talán nem voltak tisztában a helyzet veszélyességével. A legfontosabb, hogy egészséges lesz. Viszont ha továbbjutunk, nem lesz már a csapat része.”

Marco Rossi csapatkapitányával, Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban elmondta: sérülten játszott, de nélküle elképzelhetetlen a magyar válogatott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?