Román Sándor prágai aranya

Román Sándor
Prága/Gúta |

 Nagy nemzetközi sikert ért el a gútai Román Sándor a prágai Abu Dhabi National Pro nevű brazil jiu-jitsu versenyen, miután a kék övesek mezőnyében megnyerte a férfiak 69 kilós súlycsoportját.

„Két német és egy vietnami nevezett a hatvankilenc kilóban a magasan rangsorolt viadalon. Román mindkét küzdelmét pontozással nyerte, győzelme ebben a sportágban az eddigi legnagyobb sikere. Először indult ilyen rangos versenyen, – tájékoztatta lapunkat védencük diadaláról Forgács Attila, a Contendo MMA Club vezetője. – Friss prágai aranyérmesünk dzsúdóból váltott hozzánk, két éve készül klubunkban, amelyben 2011-ben kezdődött a munka. A brazil jiu jitsu földharc központú, igen technikás küzdősport. Fojtások, feszítések, töréstechnikák segítségével kell az ellenfelet feladásra kényszeríteni. Különben az MMA-harc szerves része, és sokat köszönhetünk érsekújvári mesterünknek, Bilišič Tamásnak, és erős testvéri háromszög alakult ki közte, a komáromi Farkasok és köztünk. Klubunkban húszan látogatják az edzéseket, négyen, köztük Román Sándor, versenyeznek, de létezésünk óta már több százan kicserélődtek edzéseinken.”

Érdekes

ABU DHABI NATIONAL PRO

Nemzetközi viadal, Prága – férfiak, kék öv, 69 kg (4 induló): 1. gútai Román Sándor (Contendo MMA Club, Ribeiro Jiu Jitsu Slovakia).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?