Riszdorfer Mihályt, a 2003-es esztendő legjobb szlovákiai kajakosát

Hétfőn sorrendben nyolcadszor választották az ország legjobb kajakosának. A szaporodó világbajnoki aranyérmek mellett milyen jelentő-séget tulajdonít ennek a címnek?
Úgy vélem, az egész kajak négyesünket kellene díjazni, hiszen sikereinket együtt érjük el, és nem külön-külön.

Hétfőn sorrendben nyolcadszor választották az ország legjobb kajakosának. A szaporodó világbajnoki aranyérmek mellett milyen jelentő-séget tulajdonít ennek a címnek?

Úgy vélem, az egész kajak négyesünket kellene díjazni, hiszen sikereinket együtt érjük el, és nem külön-külön. Ennek megítélése azonban a szövetség vezetőinek ügye, az ankétot ők találták ki. Nem viselt volna meg, ha nem én nyerek. Számomra elsősorban az a fontos, hogy mit teljesítek a vízen. Ha ott meg tudom verni a mezőnyt, az számomra többet ér, mint egy ankétgyőzelem. Ettől függetlenül nagyon örülök mostani elsőségemnek.

Múlt héten tért haza komáromi társaival a hathetes amerikai edzőtáborból, ahol megkezdték az alapozást az athéni nyári olimpiára. Minden az elképzelések szerint alakult?

Igen. Leeveztünk 900 kilométert, napi 30-32 km-es adagokban. Ez újra előbbre vihet bennünket. Legnagyobb ellenfeleink, a magyarok és a németek is melegebb tájakon edzenek. Mindenki roppantul készül az olimpiára. Nekünk sincs más választásunk, ezért az elejétől kezdve odafigyelünk, nehogy a már felkészülés idején elússzanak ötkarikás reményeink. Miamiban evezésből, súlyzózásból és pihenésből álltak napjaink. Több héten át keményen dolgoztunk az athéni éremért. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?