Prokoppal, Barčák nélkül az illésházaiak

foci
Illésháza |

Rostislav Prokop személyében vasárnap új edző irányításával vágnak neki a pontvadászat tavaszi folytatásának a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában a tabella ötödik lépcsőfokán telelő illésházaiak.

Vajon miért köszönt el a klubvezetés az együttes korábbi trénerétől, Marián Tibenskýtől? „A folytatást illetően különböztek az elképzeléseink, a szinkronhiány miatt fejeztük be az összmunkát. Egyébként új szakvezetőnk számára ismerős környezetbe tért vissza, néhány esztendővel ezelőtt, a IV. ligás időszakban már irányította kollektívánkat” – tájékoztatta lapunkat az edzőváltás hátteréről Lelkes Tibor, a mezőny felső-csallóközi újoncának klubelnöke. A téli holt idényben ugyancsak odébbállt az alakulat gólfelelőse, Anton Barčák és a rutinos František Šporánek. „A gólerős Barčák korára való tekintettel már alacsonyabb osztályba vágyott, az V. ligás vágaiaknál folytatja pályafutását. Šporánek pedig családi okokból igazolt el, ő a III. ligás cseklésziekhez került. Michal Takáč tavasszal Ausztriában légióskodik, Mészáros Ádám pedig a somorjai STK B csapatához távozott. Egyetlen játékossal erősítettünk: a posztját tekintve irányító középpályás, Samuel Füzik az elmúlt időszakban Ausztriában szerepelt. A folytatásban több játéklehetőséget kínálunk ificsapatunk labdarúgóinak, nevezetesen Vasi Zoltánnak, Németh Denisnek és Farkas Róbertnek. Ami pedig a célokat illeti, szeretnénk a mezőny jobbik felében végezni, látványos focival kedveskedni szurkolóinknak” – nyilatkozta a változásokról, az elvárásokról a tisztségviselő. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?