Premier League - Az Animal Planettől érkezik a liga új elnöke

Susanna Dinnage
London |

Az Animal Planet televízió globális elnöki posztját feladva, Susanna Dinnage lesz az angol labdarúgó Premier League ügyvezető igazgatója.

 

A BBC honlapjának keddi beszámolója felidézi, hogy a januárban hivatalba lépő Dinnage mindössze a harmadik vezetője lesz a PL-nek: 1992 és 1999 között Rick Parry, azóta pedig Richard Scudamore irányította a ligát.

"Örömünkre szolgál, hogy ilyen rátermett vezetőt találtunk erre a fontos szerepkörre. Nagyon erős volt a mezőny, de Susanna az eddig elért eredményeivel kiemelkedett" - mondta Bruce Buck, a Chelsea és a jelölőbizottság elnöke.

 

Kapcsolódó cikkünk

Dinnage 2009 januárjában csatlakozott az Animal Planetet működtető Discoveryhez, előtte tíz évig a Five Channel nevű csatornánál dolgozott, a pályafutását pedig az MTV zenei televíziónál kezdte.

Első nyilatkozatában úgy fogalmazott, izgatottan várja új szerepkörét, hiszen a Premier League sok ember számára rengeteget jelent.

"Ez a professzionális sport csúcspontja. Egy ilyen dinamikus és inspiráló szervezet vezetésének lehetősége nagy kiváltság" - tette hozzá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?