Pozitív vírustesztet produkált a Slovan egyik játékosa, elmarad a DAC kupameccse

Kalmár Zsolt

Pozitív koronavírustesztet produkált a labdarúgó Fortuna Ligában szereplő Slovan csapatának egyik játékosa, ennek ellenére a pozsonyi csapat elutazott a BL-selejtezőre, de több Slovnaft Cup meccset elhalasztottak, köztük a DAC mérkőzését is.

Pozitív koronavírustesztet produkált a labdarúgó Fortuna Ligában szereplő Slovan csapatának egyik játékosa, közölte hétfőn az RTVS. Az egyelőre meg nem nevezett labdarúgó pályára lépett szombaton a Zlaté Moravce–Slovan (2:1) bajnoki mérkőzésen is, ezért az aranyosmaróti játéksok és a teljes stáb karanténba vonult. Az eset miatt a Szlovák Labdarúgó-szövetség bizonytalan időre elhalasztotta a Slovnaft Cup azon összecsapásait, amelyeken a hét közepén a Fortuna Ligában érdekelt csapatok léptek volna pályára, köztük a Piešťany–DAC mérkőzést is.

 
A Slovan a pozitív teszt ellenére hétfőn elutazott a Feröer-szigetekre, ahol a KÍ Klaksvík otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében. Nem tartott a csapattal Holman Dávid, Moha és Vladimír Weiss sem, közülük Weiss volt az, aki szombaton pályára lépett Aranyosmaróton. 

Érdekes

Az elhalasztott kupameccsek

 ŠK Odeva Lipany - MFK Ružomberok
 PFK Piešťany - DAC
 Spartak Myjava - AS Trenčín
 SFC Kalinkovo - FK Senica
 OFK Dunajská Lužná - FK Pohronie
 TJ Mladosť Kalša - MFK Zemplín Michalovce
ŠK Gbeľany - ŠKF Sereď
MŠK Námestovo - MŠK Žilina
FK Podkonice - FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble
MFK Zvolen - FC Nitra
OFK Malženice - FC Spartak Trnava
FK Beluša - ŠK Slovan Bratislava (marad az eredeti időpont, szeptember 2.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?