Pénzdíj a kardozóknak

Budapest/Lausanne. A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) vezetése továbbra is azt szeretné, ha minél több vívó használna átlátszó maszkot, ennek érdekében a vasárnap kezdődő havannai vb-n pénzdíjjal igyekszik motiválni az érintetteket.

Budapest/Lausanne. A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) vezetése továbbra is azt szeretné, ha minél több vívó használna átlátszó maszkot, ennek érdekében a vasárnap kezdődő havannai vb-n pénzdíjjal igyekszik motiválni az érintetteket. A tervek szerint a férfi és női kard egyéni küzdelmeinek első nyolc-nyolc helyezettje részesülne külön jutalomban, de csak abban az esetben, ha az arcot részben láttató fejvédben érné el eredményét. Ha tehát valaki hagyományos maszkban nyerne, kénytelen lenne megelégedni az aranyéremmel. Az első helyezettek egyébként 10 ezer, a másodikak 5 ezer, a harmadikok 2500, a negyeddöntő vesztesei pedig 1000 eurót kapnak, ha teljesítik a FIE elvárását. A magyarok közül egyedül Nagy Orsolya használja rendszeresen az újabb fejvédet, de vélhetően akadnak majd mások is, akik ilyenben vívnak. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?