Pačinda a nagyszombati vereségről: „Ez cirkusz volt, nem a hónap meccse”

Dunaszerdahely |

<div>Az idei szezonban öt góllal Erik Pačinda a DAC legjobb góllövője. A 29 éves futballistát faggattuk a Spartak elleni meccs után.&nbsp;</div>

* Hogyan látta a mérkőzést?  Nagyon csalódott vagyok, hogy kikaptunk. Pedig nagyon jól kezdtünk, az első húsz–huszonöt percben bátran játszottunk. Aztán érthetetlenül megijedtünk, teljesen visszaestünk. Utána már helyzetünk sem volt, és helyzetek nélkül nem lehet nyerni.  * Miként értékeli a játékvezető ténykedését?  Ivan Kružliak hihetetlenül szigorú volt, és nagyon sok hibát vétett. Minden test a test elleni érintkezést lefújt, mint a kosárlabdában. Szinte a semmiért osztogatta a lapokat, szerintem legalább hat sárgát jogtalanul mutatott fel. Ez cirkusz volt, nem a hónap meccse… Kulcsfontosságúnak bizonyult a kiállítás, mert addig kiegyenlített csata zajlott a pályán. Utána viszont már csak a védekezéssel törődtünk.  * Ez volt a DAC második veresége a bajnokságban.  Sajnálom, hogy elvesztettük a hatpontos meccset a listavezető otthonában, hiszen győzelem esetén beértük volna a nagyszombatiakat. De nem csinálunk tragédiát a vereségből, hiszen így is az élmezőnyhöz tartozunk. Két angol hét van mögöttünk, a válogatott világbajnoki selejtezői miatti szünetben kipihenjük magunkat, és a Podbrezová otthonában új győzelmi sorozatot kezdünk.  * Mit szól a szurkolókhoz?  Egy szóval: fantasztikusak. Ismét bebizonyították, hogy miénk az ország legjobb szurkolótábora. Simán túlharsogták a többszörös túlerőben levő hazaiakat. Valóban tizenkettedik játékosként segítenek bennünket. Nagyon sajnálom, hogy a nagyszombati vereséggel csalódást okoztunk nekik. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?