Sport

Ötszáz km-t utaztak a tornagyőzelemért

A II. ligás szenciek minden téren kiemelkedtek a négytagú mezőnyből a diákok (U15) füleki teremfocitornáján, mindhárom meccsükből nyertesen kerültek ki.
Ábel Gábor

2019. március 13. 19:00

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

Mindemellett teljes egészében betartották Karol Zelenka edző utasításait, és szebbnél szebb gólokkal kedveskedtek a nézőknek. Így tehát megérdemelten emelhették magasba a trófeát. „A mieink és a felediek nagyjából tartották a lépést a szenciekkel, a hnúšťaiak viszont alaposan kiengedtek. Minden bizonnyal még csak a tavaszi idényre való felkészülés elején tartanak. A szenciek elleni összecsapáson sajnos alulmaradtunk, így elúszott a végső diadal. Külön köszönetet érdemelnek a tornagyőztesek azért, hogy mintegy ötszáz kilométert tettek meg aznap, hogy itt lehessenek velünk. Az viszont vigasztal bennünket, hogy Botos Nicolas lett a focigála legjobb mezőnyjátékosa” – állapította meg Gáspár Szebasztián, a füleki FTC ifjúsági csapatainak menedzsere. 
 

DIÁKOK (U15) TEREMTORNÁJA A FÜLEKI FTC SZERVEZÉSÉBEN:

FK Jesenské–FTC Fiľakovo 1:3; FK Iskra Hnúšťa– Jesenské 7:9; MŠK Senec–Hnúšťa 11:1; Fiľakovo–Senec 4:10; Jesenské–Senec 8:10; Fiľakovo–Hnúšťa 8:5. 
Végeredmény:
 1. Senec    3    3    0    0    31:13    9
 2. Fiľakovo    3    2    0    1    15:16    6
 3. Jesenské    3    1    0    2    18:20    3
 4. Hnúšťa    3    0    0    3    18:28    3

Díjazottak – legjobb kapus: Charlie Zelenka (Senec), legjobb mezőnyjátékos: Botos Nicolas (Fiľakovo), legjobb góllövő: Dominik Segec (Hnúšťa). ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Enyhén csökken a munkanélküliség

Frissítve

Megrázó fotók a dunaszerdahelyi maffiagyilkosságról (Képek és videó a cikkben!)

Frissítve

Harabin alkotmányjogi panaszt tesz a választások miatt

Ne hagyja, hogy a sérülés gátolja a mozgását

Az épületek szépülnek, de kevesebb diákot vehet fel az Ipari

A magyarok legjobbjai: Szalai, Dzsudzsák, Orbán és Lovrencsics

Legfrissebb galériák
Olvasta már?