Öt esztendeje Stevens az edző

Gelsenkirchen. Új klubrekordot állított fel Huub Stevens, a német Schalke labdarúgócsapatának vezetőedzője. A holland szakember 1996 októberében szerződött Gelsenkirchenbe, és az egyesület 97 esztendős történetében még nem volt példa arra, hogy valaki öt évig megszakítás nélkül irányítsa az együttest.

Gelsenkirchen. Új klubrekordot állított fel Huub Stevens, a német Schalke labdarúgócsapatának vezetőedzője. A holland szakember 1996 októberében szerződött Gelsenkirchenbe, és az egyesület 97 esztendős történetében még nem volt példa arra, hogy valaki öt évig megszakítás nélkül irányítsa az együttest. A 47 éves Stevens a holland elsőosztályú Roda Kerkradétól érkezett és bemutatkozása kiválóan sikerült: 1997-ben elhódította az UEFA Kupát. Az előző idényben bajnoki ezüstérmet és Német-kupát nyert a Schalkéval. Összesen 169 Bundesliga-találkozón és 23 európai kupamérkőzésen ült a kispadon. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?