Öt brit játékosával hosszabbított szerződést az Arsenal

London |

<p>Öt brit játékosával, Jack Wilshere-rel, Alex Oxlade-Chamberlainnel, Kieran Gibsszel, Aaron Ramsey-vel, valamint Carl Jenkinsonnal hosszabbított szerződést az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal.</p>

A londoni klub szerdai közleményében Arsene Wenger vezetőedző úgy fogalmazott, minél több brit futballistája van az együttesnek, annál könnyebb egyben tartani a csapatot.

    "Nagyon örülünk annak, hogy ez az öt labdarúgó hosszú távra elkötelezte magát az Arsenalhoz" - mondta a francia szakvezető, aki 1996 óta irányítja az Ágyúsokat.
    "A tervünk az, hogy a fiatalokból álló erős bázisunk köré építsünk csapatot, és hozzájáruljunk a tehetséges játékosok fejlődéséhez."

    Wilshere és Gibbs az Arsenal saját nevelésű futballistája, Ramsey 2008, Oxlade-Chamberlain és Jenkinson pedig tavaly óta tagja a gárdának.

    A londoni csapat ötödik a Premier League tabelláján, de az idén produkálta a legrosszabb szezonkezdetét Wenger irányítása alatt.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?