Ősztől hokijeggyel lehet utazni

Pozsony |

<p>Aki jegyet vagy bérletet vált a Kontinentális Jégkorongliga (KHL) fővárosi mérkőzéseire, az a jeggyel ingyen utazhat a Pozsonyi Közlekedési Vállalat járatain a mérkőzést megelőző két órától a nap végéig.&nbsp;</p>

A kedvezmény a HC Slovan minden hazai mérkőzésére érvényes, ám csak a KHL-es meccsekre, az előkészületi mérkőzésekre nem – figyelmeztet a közlekedési vállalat.  A Slovnaft Aránába a 2-es, 4-es villamosokkal, a 39, 53, 61, 63, 74 és 78  járatszámú autóbuszokkal, valamint a 204-es, 205-ös és 212-es trolival lehet eljutni. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?