Osztályozó után maradtak VI. ligások az őrsújfaluiak

Nemesócsa/Őrsújfalu/Nagysziget. Lelépte ellenfelét a váratlan osztályozón a sereghajtóként végzett csapat.Az őrsújfaluiak harminc meccsükön mindössze tizenhat pontot gyűjtöttek a komáromi területi focibajnokság VI. Meva Ligájában, így sereghajtóként fejezték be a 2016/2017-es évad küzdelmeit.

Nemesócsa/Őrsújfalu/Nagysziget. Lelépte ellenfelét a váratlan osztályozón a sereghajtóként végzett csapat.

Az őrsújfaluiak harminc meccsükön mindössze tizenhat pontot gyűjtöttek a komáromi területi focibajnokság VI. Meva Ligájában, így sereghajtóként fejezték be a 2016/2017-es évad küzdelmeit. Csapnivaló szereplésük következtében a versenyszabály szerint egy osztállyal lejjebb kellett volna folytatniuk a pontvadászatot.

„Mivel az FK Activ bajnokként a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjába jutott fel, két hely megüresedett a legmagasabb járási osztályban. A patiak a VII. liga győzteseként értelemszerűen felkerültek a legjobb tizenhat csapat mezőnyébe, ám a második helyen végzett bogyarétiek anyagi nehézségekre hivatkozva nem vállalták a megmérettetést. Ezért döntöttünk úgy, hogy az őrsújfaluiak osztályozót játszanak a VII. liga harmadik helyezettjével, a nagyszigeti alakulattal. Az összecsapás 5:1-es őrsújfalui sikerrel zárult. A sereghajtóként végzett együttes ezzel megőrizte helyét a VI. Meva Ligában. Maga a dolog lényege, hogy nem szerettünk volna mindössze tizenöt csapattal elrajtolni az augusztus 6-án kezdődő bajnokságot” – tájékoztatott Pupák István, a területi szövetség alelnöke.

A Nemesócsán lejátszott mérkőzés első félideje hozott kiegyensúlyozott, izgalmas játékot. „Lelkileg tökéletesen ráhangolódtunk a megmérettetésre. Helyzetkihasználásunk is kitűnő volt, így valójában magabiztosan és könnyedén szereztük meg a győzelmet. Szünet után az ellenfél hiába küldött a pályára két friss embert, ez sem segített rajtuk” – vélekedett Kelle Miroslav őrsújfalui játékosedző.

„Hiába szereztük meg a vezető gólt az első játékrész derekán, a későbbiekben mintha elfogyott volna a szusz. Hiába, másfél hónappal ezelőtt befejeződött a bajnokság, és azóta nem edzettünk, mivel nem számoltunk ezzel a lehetőséggel. A nyári alapozást már két új szerzeménnyel kezdjük, és a soron következő szezonban az első két hely egyikének megszerzése a célunk” – tudtuk meg Molnár Tamás nagyszigeti klubtitkártól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?