Olasz harmadosztályú csapat hívja Loris Kariust

Loris Karius
Rimini |

Az olasz harmadosztályba feljutott FC Rimini szívesen látná soraiban Loris Kariust, a Liverpool FC német futballkapusát, aki kétszer is nagyot hibázott a Bajnokok Ligája szombati döntőjében.

Giorgio Grassi klubelnök közölte, egyéves szerződéssel kívánnak kedveskedni születésnapjára a júniusban 25 éves játékosnak, aki náluk újra erőre kaphatna, továbbá önbizalomra tehetne szert. Hozzátette ugyanakkor, hogy a jövevénynek meg kellene küzdenie az 1-es mezért a csapatkapitány Francesco Scottival, aki egyben az első számú kapus is.

Karius a Real Madrid elleni fináléban 0-0-nál gyakorlatilag Karim Benzema lábára dobta a labdát, amely a kapujába pattant, majd a madridiak 2-1-es vezetésénél Gareth Bale távoli lövését védte be, eldöntve ezzel a mérkőzést.

A sorsdöntő hibák miatt halálos fenyegetéseket kapott a világhálón, és egyre valószínűbb, hogy Jürgen Klopp új hálóőr után néz. A hírek szerint a kiszemeltek között van a brazil válogatott Alisson Becker (AS Roma), a szlovén Jan Oblak (Atletico Madrid) és az olasz Gianluigi Donnarumma (AC Milan) is.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?